تور اسپانیا و ایتالیا | 11 روزه

- با پرواز ماهان -
۱۱ شب و ۱۲ روز
امتیاز 5 از 5 | از بین 1 امتیاز دهنده به تور اسپانیا و ایتالیا | 11 روزه
سفر به میلان
شروع
تهران
4 شب اقامت
بارسلون
2 شب اقامت
مادرید
2 شب اقامت
رم
3 شب اقامت
میلان
خیلی عالی
256 امتیاز

امکانات رفاهی تور

  • صبحانه
  • بیمه مسافرتی
  • اقامت در هتلهای ۴ ستاره
  • ترانسفر های فرودگاهی و زمینی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • تورلیدر فارسی زبان
  • ویزا

تاریخ های برگزاری تور

تاریخ شروع تور
{{ month.name }} {{ month.year }}
{{ month.gregorian }}
در حال بارگزاری تقویم تور
اطلاعات پرواز تور اسپانیا و ایتالیا | 11 روزه
رفت
1397/05/03
06:40
تهران (IKA)
فرودگاه امام خمینی
بارسلون (BCN)
فرودگاه ال پرات بارسلونا
برگشت
1397/05/14
11:55
میلان (LIN)
فرودگاه لینیت میلان
تهران (IKA)
فرودگاه امام خمینی
اطلاعات هتل های تور اسپانیا و ایتالیا | 11 روزه
رم

هتل 4 ستاره با صبحانه

فاصله تا مرکز شهر 4825.07 km
خدمات هتل : BB
بسیار خوب
بر اساس امتیاز کاربران Booking
8.3

مادرید

هتل 4 ستاره با صبحانه

فاصله تا مرکز شهر 4509.75 km
خدمات هتل : BB
بسیار خوب
بر اساس امتیاز کاربران Booking
8

میلان

هتل 4 ستاره با صبحانه

فاصله تا مرکز شهر 5135.42 km
خدمات هتل : BB
بسیار خوب
بر اساس امتیاز کاربران Booking
8.4

بارسلون

هتل 4 ستاره با صبحانه

فاصله تا مرکز شهر 4607.01 km
خدمات هتل : BB
عالی
بر اساس امتیاز کاربران Booking
8.6

دو تخته
2,500,000 تومان
+
1,990 EUR
یک تخته
2,500,000 تومان
+
2,900 EUR
کودک با تخت
2,500,000 تومان
+
1,790 EUR
کودک بدون تخت
2,500,000 تومان
+
1,195 EUR

اطلاعات تکمیلی این سفر

خدمات آژانس

  1. بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ماهان ( رفت به بارسلون و برگشت از میلان )
  2. ویزای شینگن ، ترانسفر فرودگاهی ، بیمه مسافرتی
  3. اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه ، راهنمای فارسی زبان در همه شهرها 
  4. ترانسفر ما بین کشورها با قطارهای سریع السیر

 

توضیحات تکمیلی

  1. نرخ کودک زیر 2 سال 800 یورو می باشد
  2. مسئوليت كنترل پاسپورت بعهده شخص ثبت نام كننده می باشد و آژانس لاچین سیر هيچگونه مسئوليتی در قبال ممنوعيت خروج از كشور مسافر ندارد
  3. ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ حداقل 50.00.000 تومان برای هر نفر به صورت ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدار ضروری است که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد
  4. مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت مربوطه حضور داشته باشند
  5. درصورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور، تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد
  6. درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه مبلغ 20 درصد مبلغ تور از مبلغ کل کسر و مابقی مسترد می گردد

 

مدارک لازم

  1.  اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با گذرنامه قبلی ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر فرد الزامی می باشد . ) 
  2. شش قطعه عکس 4x3 جدید رنگی زمینه سفید ، تمام رخ ، کاملاً از روبرو ، بدون لبخند ، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد . حداکثر برای 6 ماه اخیر ( عکس با گذرنامه و ویزای قبلی یکی نباشد ) 
  3. فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال کذشته از جمله ویزاهای شینگن 
  4. اصل و ترجمه شناسنامه بهمراه کپی از کلیه صفحات آن 
  5. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی می باشد و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به صفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد . ) 
  6. حساب های جاری : کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی سپرده های بانکی : به همراه گردش سه ماهه سود 
  7. ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  8. حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500/000/000ریال می باشد
  9. تکمیل فرم مشخصات فردی بطور کامل
  10. اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر ( تمام صفحات ) 8- اصل و ترجمه مدارک شغلی
  11. پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی ، کارت مظام پزشکی *وکلا : پروانه وکالت
  12. مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان * بازنشسته ها: ارائه ترجمه حکم بازنشستگی، كارت بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی
  13. مشاغل غیردولتی: ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و تغیرات) و فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر شرکت روی سر برگ شركت (در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت) كسانی كه فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی) ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است. 
  14. در صورت خویش فرما بودن: جواز(پروانه) کسب / آخرین آگهی تغییرات * معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان * دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل 
    ( جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، عاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. )
  15. رای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری پدر و مادر الزامی است ) رضایتنامه محضری علاه بر ترجمه نیاز به مهر و تائید دادگستری و امور خارجه دارد . ) 
  16. برای خانم های خانه دار اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر و مالی همسر وگواهی اشتغال به كار همسر الزامی است
  17. حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد 
  18. چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام میگردد
  19. کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.
  20. ارائه ضمانت بازگشت الزامی است
  21. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد

 

از نقطه نظر کاربران

به خاطر بسپار
شروع قیمت از :
20,410,000 تومان

انتخاب مهمانان اتاق {{ room }}
{{ num_adult }} بزرگسال ، {{ num_kid }} کودک ، {{ num_baby }} نوزاد
بزرگسال (12 سال به بالا)
{{ number_format(adult_price) }} تومان
{{ num_adult }}
کودک (2 تا 12 سال)
{{ number_format(kid_price) }} تومان
{{ num_kid }}
نوزاد (زیر دو سال)
{{ number_format(baby_price) }} تومان
{{ num_baby }}
تایید اطلاعات اتاق

تخفیف برای شما
{{ number_format(total_discount) }} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{ number_format(total_price) }} تومان

سایر تور های رم



کانال تلگرام تورلند